ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣΩΤΩΝ                                                 ΑΘΗΝΑ 5-12-22

Γ΄ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 39, 104 33 ΑΘΗΝΑ                                                          Αρ. Πρ.: 203

Τηλ.: 210-52.22.033 // e-mail: filsylagiasoton@hotmail.gr

 

 

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σάς ενημερώνει για τις δράσεις που θα διοργανωθούν, οι οποίες –μέχρι στιγμής– είναι οι εξής:

 

Βραδιά μνήμης της Μικρασίας (Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, 6:30 μ.μ.).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50, αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης», στάση μετρό «Πανεπιστήμιο»), με θέμα «Σμύρνη - Μικρασία - Ελλάδα», έρευνα και κείμενα Σωτήρη Βουνάτσου και αφήγηση Στρατή Πανούριου. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από τους Βέργο Παναγιώτη (σαντούρι), Μαρινάκη Γιώργο (βιολί) και Σκορδά Σοφία (τραγούδι). Η εκδήλωση θα κλείσει με ποτό και μπουφέ που θα περιλαμβάνει μικρασιατικές γλυκές και αλμυρές γεύσεις.

 

Κοπή βασιλόπιτας (Κυριακή 15 Ιανουαρίου, 11:30 π.μ.).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου μας, όπου θα προσφέρουμε φοινίκια, κουραμπιέδες και αγιασώτικη βασιλόπιτα.

 

Γιορτή του Συλλόγου (Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, 8:30 π.μ.).

Όπως την περίοδο προ κορονοϊού, θα διοργανωθεί η γιορτή του Συλλόγου κατά την εορτή της Υπαπαντής στο Λυκαβηττό, ημέρα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023. Θα συναντηθούμε στην είσοδο του τελεφερίκ, ενώ όποιος θέλει, μπορεί να ανεβεί και με το αυτοκίνητό του.

 

Αποκριάτικος χορός (Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, 1:00 μ.μ.).

Θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής του Ασώτου στην παραδοσιακή ταβέρνα «Πλακιώτισσα» (τηλ. 210 92 27 295), που βρίσκεται στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, πέντε λεπτά από τη στάση «Ακρόπολη» του μετρό. (Από την έξοδο του μετρό στην οδό Μακρυγιάννη, προχωράτε στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και κάνετε δεξιά).

Εκεί, λοιπόν, με προσιτή τιμή συμμετοχής για να μη λείψει κανένας μας (20€), θα απολαύσουμε την καλή κουζίνα και το κρασί, την ορχήστρα (με λαϊκά, ρεμπέτικα, νέα, παραδοσιακά και νησιώτικα τραγούδια), καθώς και την καθιερωμένη αποκριάτικη σάτιρα. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε, μπορείτε να το δηλώσετε καλώντας στο τηλέφωνο του προέδρου κ. Σταυρακέλη (697.83.32.526).

 

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση (Κυριακή 12 Μαρτίου, 11:00 π.μ.).

Θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας, όπου θα γίνει απολογισμός των πεπραγμένων του 2022 και θα γίνουν εκλογές προκειμένου να αναδειχθεί νέο διοικητικό συμβούλιο.

 

 

Με εκτίμηση

   Το Διοικητικό Συμβούλιο

επιστροφή στην αρχική σελίδα